Alle slimme verlichting > E27 smart lampen

E27 smart lampen

Op zoek naar E27 smart lampen? Vind de beste slimme lampen met E27 fitting direct!

De voordelen van slimme E27 lampen

Als je het slimme besluit hebt genomen om over te stappen van traditionele verlichting, zoals gloeilampen of spaarlampen, naar slimme led verlichting, dan zet je een goede stap. In de wereld van slimme led verlichting is een hoop variatie aanwezig en niet alle led lampen zijn daarin even goed. Sommige slimme lampen, zoals E27 smart lampen voor je smart home, presteren beter dan andere led lampen. Zoek je geschikte E27 smart lampen voor je slimme woning? Doe dan altijd goed onderzoek vooraf.

E27 smart lampen voor led verlichting van het hoogste niveau

Wie ervoor kiest om een E27 smart lamp aan te schaffen, of meerdere van deze lampen, gaat profiteren van de vele voordelen die dit type lamp te bieden heeft. In de eerste plaats kun je met E27 slimme lampen in huis elke sfeer creëren die je maar wenst. Doordat deze lampen perfect op je smart home platform aangesloten kunnen worden, heb je de volledige controle over de verlichting in je woning. De beste E27 smart lampen kun je via je smart home app instellen op lichtkleur, lichtsterkte en zelfs tijdstip van aan of juist uit gaan. En dat is meteen het tweede grote pluspunt van slimme E27 lampen. Via smart home kun je deze lampen namelijk voorprogrammeren en daarmee een hoop energie besparen. Dat scheelt jou geld en is natuurlijk ook gunstig voor het klimaat. Zo kun je jouw E27 led lampen optimaal gebruiken, op een hoog niveau en tegen aantrekkelijke energiekosten. Want nog los van het hoge prestatieniveau en de mogelijkheid tot automatisering, gebruikt een moderne E27 smart lamp aanzienlijk minder energie dan de vroegere gloeilamp of de spaarlamp. Het energievoordeel ten opzichte van oudere verlichtingssoorten kan oplopen tot wel 90 procent.

Slimme E27 lampen met een lange levensduur

Zeer prettig aan het gebruik van een E27 smart lampen is de bijzonder lange levensduur. Waar gloeilampen en spaarlampen een houdbaarheid hebben die niet boven de 5000 branduren uitkomt, is dit bij led lampen met E27 fitting een heel ander verhaal. Een goede E27 slimme lamp gaat tot max. 10 keer langer mee dan de oudere generatie lampen die we net noemden. Dat betekent dat E27 led verlichting een brandduur heeft die kan oplopen tot 50.000 uur. En dat is meer dan indrukwekkend te noemen. Fijn is natuurlijk dat je je lampen jarenlang niet hoeft te vervangen en zo duurzaam en efficiënt je woning, bedrijf, schuur of loods kunt verlichten. Over de energiekosten hoef je je geen drukte te maken, want die zijn bij dit soort lampen zeer laag.

Ruime keuze slimme E27 lampen

Als je op zoek bent naar smart E27 lampen ontdek je dat er veel te kiezen valt. Het aanbod van dit type smart lampen is namelijk zeer groot. Ze zijn verkrijgbaar in tal van lichtsoorten en lichtsterktes. De E27 lampen kunnen ook prima gecombineerd worden met andere slimme verlichting, zoals slimme spotjes, en natuurlijk met jouw smart home app.

Meer smart lampen: