Een sfeervolle tuin dankzij slimme verlichting

Met slimme tuinlampen creëer jij een volledig slimme woonomgeving. Bezit jij al enkele slimme apparaten in huis en is het tijd om ook de tuin aan te pakken? Ga dan voor slimme tuinverlichting. Slimme tuinlampen zijn niet alleen slim en handig, maar zorgen bovendien voor extra comfort. Kies jij voor slimme lampen in de tuin, dan geniet je extra van het buitenleven. Stel je maar eens voor: je komt na een lange dag werken thuis en het is buiten nog aangenaam. Natuurlijk wil je dan buiten zitten. Even lekker tot rust komen na een drukke dag. Maar dan is het wel prettig als je onder het genot van een goed glas wijn je krantje nog even kunt doorbladeren. Dankzij de smart home slimme verlichting creëer je in een oogwenk een ideaal sfeertje. Hoe handig is het verder om je lampen automatisch aan-en uit te laten gaan.

Slimme verlichting voor meer veiligheid

Slimme verlichting is comfortabel en makkelijk, maar dat is zeker niet het enige voordeel. Doe jij er ook het liefst alles aan om criminelen buiten de deur te houden? Werk dan met bewegingssensoren. Deze zijn uitstekend te combineren met slimme tuinlampen. Het voordeel van dit soort verlichting wordt nog groter als je een smarthome hub gebruikt. Zo kun je heel eenvoudig automatische schema’s in stellen. Hoe handig is dat bijvoorbeeld als je op vakantie bent of als je een keer erg laat thuis komt. Ook dit heeft natuurlijk alles te maken met een stukje inbraakpreventie.

Wat heb je nodig bij slimme verlichting?

Jij wilt wel een smart home realiseren, maar wat komt daar allemaal bij kijken? Wil jij graag slimme tuinlampen, dan heb je allereerst natuurlijk deze lampen zelf nodig, maar daarnaast ook nog een smarthome hub. Daaraan koppel je de slimme lampen. Dankzij de hub gaan de lampen op vaste tijden aan en uit. Sommige mensen laten de lampen uitgaan op het moment dat de zon ondergaat. Dit is allemaal naar je persoonlijke wensen en voorkeuren in te stellen. Wil je een en ander graag ook op afstand kunnen realiseren, dan is het handig als je een app gebruikt waarin je de hub kunt koppelen. Dan regel je ook op afstand via je telefoon je slimme verlichting.

Leave a Comment