Lamp automatisch aan: voor meer comfort en veiligheid

Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verlichting kun je je woning extra comfortabel en veilig maken. Zo kun je kiezen voor een lamp die automatisch aangaat als het donker wordt. Dat biedt verschillende voordelen. Het schrikt inbrekers af en je hoeft niet in het donker te zoeken naar het lichtknopje. 

Ontdek de voordelen van automatisch lampen aan in huis

Een lamp die automatisch aangaat als het donker wordt, werkt als inbraakpreventie. Inbrekers houden namelijk van duisternis. Staat je woning in een donkere hoek? Dan maak je meer kans op een inbraak dan als je huis op een lichte plaats staat. Gelukkig kun je het risico op diefstal eenvoudig verlagen met een lichtje, want dan lijkt het alsof er iemand thuis is. En dat is nu net waar een inbreker niet op zit te wachten. Dus zet als inbraakpreventie automatisch de lampen aan in huis. Ook voor je gemak is automatische verlichting fijn. Zo stap je niet in een stikdonker huis als je thuiskomt. 

Lamp automatisch aan in het donker: de kosten

Een lamp die automatisch aangaat als het donker wordt, hoeft overigens geen aanslag te zijn op je energierekening. Zeker als je kiest voor ledverlichting. Deze verbruiken weinig energie. Dus zet gerust de lamp automatisch aan, want het is een goedkope inbraakpreventie. 

Automatisch de lampen aan buiten voor extra veiligheid

Wanneer je inbrekers extra goed wilt afschrikken, zorg dan ook voor automatische verlichting rondom je huis. Strategische plekken daarvoor zijn je oprit en je voor- en achterdeur. Verder is het goed om te zorgen dat ook de donkerste hoekjes in je tuin automatische lampen hebben. Zo kunnen potentiĆ«le dieven zich nergens verschuilen. 

Kies uit de mogelijkheden van automatisch de lampen aan in huis en in de tuin

De lamp automatisch aan? Vind je dat een goede oplossing? Dan heb je verschillende keuzes. Zo kun je een lamp instellen met een tijdschakelaar. Deze zet dan op het juiste tijdstip de lamp automatisch aan in het donker. Ook kun je kiezen voor een smart lamp, waarvoor je via je smartphone een tijdschema kunt instellen. Of neem een lamp met een sensor voor licht en donker. Deze zet de lamp automatisch aan wanneer het licht afneemt. Voor je buitenverlichting is een bewegingsmelder ideaal. Deze reageert wanneer een persoon binnen het bereik van de sensor komt. Zo gaan alleen automatisch de lampen aan buiten als het nodig is. 

Met automatische lampen kun je dus eenvoudig zorgen voor meer comfort en veiligheid in en om je huis!

Leave a Comment