Alle slimme verlichting > Slimme lampen voor Google Home

Slimme lampen voor Google Home

Smart, smarter en smartest: de apparaten in ons leven worden steeds slimmer. Dat geldt ook voor lampen. Ben jij de trotse bezitter van een Google smart home? Dan kun je eenvoudig slimme lampen integreren in dit systeem. Ontdek alle voordelen én welke slimme lampen passen bij jouw slimme woning met Google Assistant.

Wat is slimme verlichting?

Smart lampen zijn lampen waarvan je op afstand het licht kunt instellen. Werk je bijvoorbeeld graag aan de keukentafel? Dan maak je eenvoudig via een app het licht helderder. Komen je vrienden op bezoek en wil je gezellig dineren aan dezelfde tafel? Dan maak je de sfeer snel een stuk gezelliger met dezelfde app door de keukenlamp te dimmen. 

Behalve lichter of donkerder, biedt slimme verlichting nog meer mogelijkheden. Zo kun je bij sommige modellen ook de lichtkleur of lichtwarmte wijzigen. Wil je dus op ieder moment van de dag of avond en op iedere plek in je huis de juiste verlichting? Dan ben je zeker een kandidaat voor slimme lampen en Google Home.  

Wat kun je met smart lampen en Google Home?

Gebruik je slimme lampen samen met Google Home? Dan krijg je nog een mooi extraatje, namelijk Google Assistant. Met deze techniek regel je je verlichting gewoon met je stem. En dat geldt voor al je slimme lampen door het hele huis. Zo kun je je Google Home de verlichting in de woonkamer laten dimmen en in de keuken juist versterken. Ook is het mogelijk om het percentage te noemen van hoeveel feller of hoeveel zachter het licht moet worden. Dus mag het in de hal van jou wel 20 procent lichter worden? Dan vertel je dat gewoon tegen je Google Assistant.

Slimme lampen voor Google Home: welke kies je?

Om te profiteren van de samenwerking tussen slimme lampen en Google Home moet je wel zorgen voor de juiste slimme verlichting. Niet alle lampen zijn namelijk geschikt voor Google Assistant. Maar er zijn steeds meer merken die slimme lampen voor Google Home in het assortiment hebben. Zo heeft Philips Hue diverse geschikte modellen. Maar ook Lidl of Ikea hebben slimme lampen voor Google Home. 

Ontdek het aanbod aan slimme verlichting voor Google Home

Wil je ook profiteren van het gemak van slimme lampen in je Google Home? Ontdek dan in het assortiment smart lampen die je eenvoudig koppelt en aanstuurt met je Google Assistant!

Voorkom een miskoop

Wil je graag slimme lampen in huis die je kunt bedienen met je stem? Dat kan met slimme verlichting geschikt voor Google Home! Met slimme lampen verlicht je elke ruimte naar wens en voel je je thuis nog beter. Smart home lampen zijn ook nog eens energiezuinig, dus ze helpen bij het besparen op je energierekening. Je kunt ze instellen om aan te gaan of uit te gaan op bepaalde tijden, of als er iemand thuiskomt of vertrekt. Zo ben jij altijd verzekerd van de juiste verlichting in huis. Heb jij een android telefoon en maak je gebruik van Google Home? En wil je je verlichting onderdeel maken van je smart home? Bekijk dan voordat je slimme lampen gaat kopen altijd goed of deze geschikt zijn voor Google Assistant. Eenmaal verbonden, kent het bedienen van je verlichting via Google Home vele voordelen. Door middel van routines kun je bijvoorbeeld dagelijkse processen in huis automatiseren, waardoor je nooit meer handmatig je lampen hoeft aan of uit te zetten. Ideaal toch!