Alle slimme verlichting > Slimme spotjes > Slimme inbouwspots

Slimme inbouwspots

In steeds meer huishoudens zie je slimme inbouwspots. Dat is natuurlijk niet zomaar; je creëert er makkelijk sfeer mee in huis en je past ze gemakkelijk aan jouw voorkeuren aan. Daarnaast zijn smart inbouwspotjes ook nog eens energiezuinig.

Wat verstaan we precies onder slimme inbouwspots?

Lange tijd kon verlichting alleen aan of uit. Daarna kwam de mogelijkheid om licht te dimmen. De nieuwe generatie spotjes biedt nog veel meer mogelijkheden. Slimme inbouwspots kun je helemaal naar je eigen smaak instellen en bedienen, bijvoorbeeld met je smartphone.

Slimme inbouwspots noemen we ook wel smart inbouwspots. Je ziet tegenwoordig steeds meer smart producten. Automatiseer dagelijkse handelingen thuis met smart inbouwspotjes en andere smart-apparatuur. Bijvoorbeeld een smart thermostaat, stofzuiger, koelkast en nog veel meer.

slimme inbouwspotjes

Wat zijn de mogelijkheden van slimme inbouwspots?

De mogelijkheden van slimme inbouwspots zijn vrijwel eindeloos. Je kunt van alles instellen, zoals de lichtsterkte en de kleur. Daarnaast zijn de spotjes vaak kantelbaar, zodat je ook de richting waarin je de spotjes laat schijnen kunt instellen.

Smart inbouwspots kun je ook bedienen als je niet thuis bent. Handig om potentiële inbrekers af te schrikken; door de verlichting denken ze dat je thuis bent. Ook kun je een compleet lichtplan maken; stel in wanneer welke spotjes aan of uitgaan en in welke kleur en sterkte.

Wat zijn de voordelen van slimme inbouwspots?

Het grootste voordeel van slimme inbouwspots noemden we al: de enorme hoeveelheid mogelijkheden om ze in te stellen. Je creëert vrijwel elke vorm van verlichting die je maar wilt in huis; fel, gedempt, sfeervol, romantisch, feestelijk en ga zo maar door. Daarnaast bieden slimme inbouwspots nog veel meer voordelen:

  • Handige, digitale bediening. Bestuur de spots aan via een app op je telefoon of tablet. Zowel in huis als daarbuiten. Dat kan niet alleen met toetsen, maar ook besturing met je stemgeluid is vaak mogelijk.
  • Smart home. Je sluit de spotjes makkelijk aan op een smart living systeem zoals Google Home of Alexa.
  • Energiezuinig. Ga je over van ouderwetse spotjes naar slimme inbouwspots, dan merk je dat al snel aan een lagere energierekening.
  • Milieuvriendelijk. Slimme spots gaan veel langer mee dan traditionele gloeilampen. Daardoor zijn ze minder milieubelastend.

Kies ook voor slimme inbouwspots

Ben jij al overtuigd van de voordelen van slimme inbouwspots? Misschien verwacht je dat een product met zoveel mogelijkheden wel prijzig zal zijn. Dan kunnen we je geruststellen, al voor enkele tientjes haal je al een setje slimme inbouwspots om mee te beginnen in huis. Begin er vandaag nog mee; geniet van de uitgebreide mogelijkheden en bespaar tegelijkertijd op je stroomrekening.